Zitplaatsen in het Magic Circus

Entreeprijzen

    Tot 12 jr.:   Vanaf 12 jr.:
Zijtribune   €20,00   €24,00
Front Tribune   €24,00   €26,00
Stoelen   €26,00   €28,00
  • Online en Primera verkoop tot 180 min. voor de show.
  • Bovenstaande prijzen zijn exclusief de servicekosten voor online of Primera aanschaf.
  • Circuskassa open vanaf een uur voor iedere show.

Kaartverkoop

BESTEL HIER

Hoe dan?!

Magic Circus, Nederlands favoriete Stadscircus is terug! Dit jaar is het intieme stadscircus servicegerichter dan ooit. De aardigste beveiliger van Nederland houdt de Magic Dome veilig met zijn eigenwijze waakhonden. Veilig genieten gegarandeerd voor het hooggeëerd publiek. Het circus vond zijn oorsprong 250 jaar geleden in Londen en is tot op de dag van vandaag echt entertainment voor volwassenen gebleven. Magic Circus vormt hierop geen uitzondering, maar is gelukkig ook leuk voor kinderen.

Marlene Dietrich en Hildegard Knef zongen “Ich hab’ noch einen Koffer in Berlin”. Zij waren niet de enigen. Overal waar Magic Circus kwam, heeft men nog koffers staan. Niet alleen met emotionele bagage. Bruikbare en uiterst kostbare circusspullen zijn eveneens netjes ingepakt. In één dezer koffers zit zelfs het recept voor wereldvrede, nog opgeschreven door de Osmeens/Italiaanse voorvaderen van de circusdirecteur. Maar welke koffer was het ook alweer? Een andere prangende vraag dit jaar: ‘mogen luizen nog wel schitteren in de circuspiste of is dat ook al door Den Haag verboden’? De luizen zelf zijn wild enthousiast, maar kwalificeert hen dat als wilde dieren? Moet er nagevraagd worden wat de Tweede Kamer vind van een luizenbaan, of is collectief negeren gewoon beter?

Voldoende ingrediënten voor een 100 minuten eigentijds circusvermaak inclusief pauze. Zo stijgt de aanwezige piccolo als kofferspecialist tot ongekende hoogte. Je gelooft je ogen niet bij evenwichtskunsten en handstanden en zelfs de waakhonden blijken multifunctioneel geschoold. Een geitje en een mini-paard zijn beste maatjes. Jofri verbluft, vertedert en vermaakt met zijn goocheltrucs en komische talent. In de zoektocht naar het recept voor wereldvrede wordt zelfs een leugendetector ingezet, zodat eerlijkheid en rechtschapenheid kunnen zegevieren. Echt waar? Hoe dan?!