FEMME FAÇADE IN DE MAGIC DOME!

De muzikale cabaretvoorstelling ‘Femme Façade’ is geschikt vanaf 16 jaar.
– Nog 1x te bewonderen in de Magic Dome circustent –

De voorstelling duurt ca. 2 uur incl. pauze
Entreeprijs slechts €15,- p.p.

BESTEL TICKETSZa 2 November 2019 | 20:30 uur | Utrecht Terwijde bij het NS-station – Laatste Kans! –

Magische Theater Special

FEMME FAÇADE IN DE MAGIC DOME!

Een bijzondere samenwerking: dit jaar is de muzikale cabaretvoorstelling ‘Femme Façade’ van Utrechtse cabaretière Janneke Jager 3x te beleven in onze Magic Dome circustent! Na het Wilhelminapark is de laatste kans in Utrecht Terwijde. Cabaret in een circustent? Ja, dat is héél toepasselijk, want in deze voorstelling gebruikt Janneke het circus als metafoor voor het leven. Ze wordt op piano en gitaar begeleid door twee muzikanten en gaat op zoek naar wat écht is in een wereld die veelal draait om ‘de buitenkant’. Welke verhalen vertellen we aan de ander? En wie vinden we daarbij belangrijker; onszelf of ons Hooggeëerd Publiek? In gevoelige luisterliedjes, gênante anekdotes, grappige verhalen en een grimmig sprookje gaat Janneke op zoek de naar de naakte waarheid – bekeken vanuit een Gereformeerde opvoeding op het Groningse platteland en een jeugdervaring op een naturistencamping…

Nieuwsgierig? Hieronder een voorproefje!

Janneke Jager is met de cabaretvoorstelling ‘Femme Façade’ twee keer live-te beleven in de Magic Dome circustent van het Utrechts Stadscircus.

Kaartverkoop

Kaarten kosten slechts €15,- p.p. en zijn online te bestellen via het PayLogic Ticketsysteem. Bijkomende reserveringskosten zijn per bestelling en niet per ticket, de betaalkosten zijn afhankelijk van uw betaalwijze.

Uiteraard zijn er ook nog kaarten verkrijgbaar aan de circuskassa, mits de voorstelling niet al online uitverkocht is. De circuskassa is vanaf 60 minuten voor iedere voorstelling geopend.

Femme Façade van Janneke Jager in de Magic Circus Magic Dome!
Femme Façade van Janneke Jager beleef je het best in de Magic Circus Magic Dome!